Izrada pečata i graviranje

Versa Laser

Versa Laser je laser napredne tehnologije koji može transformirati slike i crteže s Vašeg kompjutorskog zaslona izravno na drvo, plastiku, tkaninu, papir, staklo ili kožu. Znajući da je danas takva usluga rijetko dostupna, ali ujedno i vrlo tražena, odlučili smo ponuditi usluge ovog kvalitetnog proizvoda svim zainteresiranima. Od danas se više ne morate brinuti kako i gdje izraditi pečat ili logotip Vaše tvrtke, dođite u Melior i mi ćemo se potruditi visoku tehnologiju prilagoditi Vašim zahtjevima!Budite jedini u Vašoj životnoj okolini i ukrasite svoj kafić ili restoran unikatnim menijima i jelovnicima na drvu. Izradite pečate jedinstvenog oblika koji će karakterizirati samo Vašu tvrtku i obradujte ukućane novom pločicom za vrata s ugraviranim prezimenom Vaše obitelji.

S obzirom da je VersaLaser multifunkcionalni stroj današnjice, njegove se funkcije nisu zaustavile samo na izradi gumenih pečata, već on omogućava i izradu pločica na koje možete ugravirati bilo kakav sadržaj koji Vam je potreban. Najčešći su zahtjevi za izrezivanjem samolijepljivih pločica različitih veličina i oblika u koje kasnije ugraviravamo prezime Vaše obitelji ili naziv tvrtke. Na Vama jest samo da stavite pločicu na vrata i dodate im novi sjaj i prepoznatljivost uz malo uloženog novca i maštu našeg kadra.

Izrada pečata

U ponudi papirnica Melior možemo se pohvaliti vrlo brzom i profesionalnom izradom gumenih pečata po povoljnim cijenama. Izrađujemo pečate najrazličitijih oblika i veličina, a napredna tehnologija VersaLasera koju koristimo omogućava nam da i najmanja veličina teksta na Vašem pečatu bude vidljiva. Možemo Vam napraviti pečat i s logotipom Vaše tvrtke ili obrta i otvoreni smo uvijek za nove ideje kako bi udovoljili svim zahtjevima. Nadamo se skoroj uspješnoj suradnji i očekujemo Vas!