Knjige

Knjige, bojanke...

Bojanke

Bojanke

Bojanke predstavljaju prvu literaturu s kojom dijete počinje izražavati svoju kreativnost. Uz to, djetetova pažnja može dugo biti okupirana bojenjem likova iz bojanki i inventivnom zanimacijom.

Dječje knjige

Dječje knjige

Dječje knjige su često dobar poklon za najmlađe čitatelje, ali i za adolescente. Tu su pored klasičnih priča i bajki, obrađene mnoge teme koje zanimaju mlade. Pomoću takvih knjiga djeca i mladi bolje upoznaju svijet i ono što ih čeka u njemu. Djeca neke stvari često prije nauče iz knjige koju pročitaju, nego što im to objasne roditelji, koji ionako nemaju previše vremena.


Zabavna literatura

Zabavna literatura

Zabavna literatura obuhvaćaju pored nekih bestsellera i klasične knjige kojima se odrasli educiraju, o recimo uređenju stana ili okućnice, vrtlarenju, popravku automobila i slično. Tu su svakako i rječnici za razne jezike, kako za početnike, tako i specijalizirane za pojedine branše.

Pokloni

Kuharice

Kuharice su svakako najprodavanije knjige u svijetu. Obrađuju razne teme. Od onih za mlade kućanice, pa do onih o gurmanskim kuhinjama i pripremi mesa, riba i morskih plodova. Hit su kuharice za zdrav život i vegetarijansku kuhinju.