Školski pribor

Školske Torbe

Školske torbe za učenike osnovne i srednje škole. Kvalitetne i dugotrajne. Veliki izbor raznih vrsta i oblika. Mnogo motiva dječjih junaka i idola. Ergonomski i anatomski urađene, kako bi se lakše nosile i ne opterećavale dječju kralježnicu.

Pernice

Pernice raznih boja, materijala, oblika i veličina. Namjenjenih osnovnoškolcima s likovima iz crtića, ali isto tako i srednješkolcima s njima primjerenijim motivima. Mogu biti prazne, ali isto tako u raznim kombinacijama s bojicama, flomasterima i drugim priborom za pisanje i crtanje.

Pribor za pisanje

Pribor za pisanje je veoma širok pojam i teško je nabrojiti sve što se danas nudi. Zato navodimo samo nekoliko osnovnih grupa. Naravno da je unutar svake grupe bezbroj različitih modela, različitih proizvođača. Tu spadaju obične i tehničke olovke, različitih tvrdoća, sa i bez gumice na sebi. Tu su i raznobojne kemijske olovke i nalivpera. Od onih za svakodnevno korištenje, do kompleta koji se uzimaju kao poklon poslovnim partnerima ili za darivanja.

Bojice

Bojice drvene, vodene, tempere, voštane i flomasteri. Pakirane u komplete od 4, 6, 8, 12, 16, 24 komada raznih boja i nijansi. U ovaj pribor spadaju i kistovi, posudice za vodu, slikarske palete...

Pribor za crtanje i geometriju

Pribor za crtanje i geometriju je sastavni dio školske torbe svakog učenika. Čine ga trokuti, kutomjeri, ravnala, šestar, a i mnogobrojni gotovi geometrijski oblici koji ubrzavaju i olakšavaju rad vašeg školarca.

Bilježnice, mape, blokovi

Bilježnice, mape, blokovi su dio pribora neophodnog svakom učeniku. Mogu se birati različiti formati, broj listova, vrste,... ovisno o namjeni. Nudimo bilježnice mekih i tvrdih korica uz pregršt motiva za sve uzraste. Tu su i kajdanke za glazbeni odgoj, mape za likovni odgoj i mnogo blokova i korica za razne namjene. Tu su i specijalne bilježnice sa milimetarskim i kolaž papirom, razne naljepnice za bilježnice i knjige.