Uredski materijal

Papir

Papir nepresušna potreba svakoga ureda, bilo da se radi o običnom, fotokopirnom, papiru za inkjet pisače, beskonačnom, u kopijama, različitih debljina, boja i gramatura. Razvoj tehnologije nudi i nove vrste papira kao foto papir, samoljepljive papire, prozirne folije i još mnogo toga. Tu su i razni blokovi, obični i samoljepljivi. Također bez raznih alata kao bušilice, klamerice, deklamerice i na kraju spajalice nema niti jednog ureda

Obrasci

Obrasci su sve ono što svakodnevno koristite za razne uplate, izvještaje, u knjigovodstvu i sve što država propisuje za ispravno vođenje podataka. Tu su i formulari svih mogućih ugovora. Čak i kada ne znate točno koji obrazac trebate, naši djelatnici će Vam pomoći i izabrati upravo onaj koji Vam treba

Tinte, toneri i ribboni

Tinte, toneri i ribboni za razne modele ink jet, laserske i matrične pisače. Svih proizvođača. Tu je i potrošni materijal za telefaks i fotokopirne uređaje, uz još mnogo toga vezano za informatiku, kao što su CD i DVD mediji, diskete, te razne kutije za njihovo čuvanje i transport.

Registratori i fascikle

Registratori i fascikle svih boja i veličina, kartonski i plastični, razne mape za odlaganje i transport dokumenata, kao i mnogobrojni etui.

Koverte

Koverte plave, žute, bijele, svih veličina. Sa prozorčićem na lijevoj ili desnoj strani ili bez njega. Posebne koverte za slanje lako lomljivih pošiljki.

Ostalo

Sve za pakiranje uključuje selotejp trake, ambalažne trake, stalke za njih, konope raznih debljina i namjena, škare i nožiće, ljepila za papir i univerzalna ljepila. Tu su i košare za papir i košarica za olovke.